Fietsverhuur

B&B Schier

v.a. 74,- Euro

B&B Borkum

v.a. 74,- Euro

Appartement Noordpolderzijl

v.a. 105,00 Euro

Appartement Winsum

v.a. 130,00 Euro

Vakantieverblijf Zoutkamp

205,00 Euro p.n. (min 2 nachten)

Vakantieverblijf Lauwersmeer

195,00 Euro p.n. (min. 2 nachten)

Fiets   € 10,- p.d.
E-bike € 20,- p.d.

Kickbike € 5,- p.d.

Groeps Accommodatie

Van 6 tot 30. Kijk hier verder.

Lees meer down

Fietsverhuur Pieterburen

Beleef het prachtige Hoogeland vanaf de fiets. Pieterburen ligt midden in dit bijzondere cultuurlandschap en je kunt hier nog heerlijke rustige toertochten maken. Stap op en fiets van dorp naar ...
Lees meer down

Beleef het prachtige Hoogeland vanaf de fiets. Pieterburen ligt midden in dit bijzondere cultuurlandschap en je kunt hier nog heerlijke rustige toertochten maken. Stap op en fiets van dorp naar dorp om leuke galeries, musea, prachtige kerkjes en borgen (oude kasteelboerderijen) te bezoeken. Langs de zeedijk aan de Waddenzee richting west op weg naar Lauwersoog om in de haven een lekker vers visje te eten. Hier oversteken met de boot naar Schiermonnikoog is ook een bijzondere belevenis! Het Lauwersmeergebied is heel interessant voor natuurliefhebbers, met zijn talloze vogelsoorten. Hier kun je uitstekend zwemmen aan de vele strandjes. Of ga langs de zeedijk aan de Waddenzee naar het oosten en ontdek de aantrekkingskracht van Noordpolderzijl, Nederlands kleinste getijdenhaventje met een bruin café.

Onze standaard fietsen zijn geschikt voor dagtochten in de omgeving. Wilt u wat langere dagtochten maken of meerdaagse tochten of gewoon een iets betere modernere fiets van raden we u onze premium fietsen aan. Daarnaast beschikken we over moderne E-bikes met een bereik van 80-100 km met een Bosch motor. Er is wel wat voorraad maar wel aan te raden om te reserveren. De ouder-kind tandem is beperkt beschikbaar en moet zeker worden gereserveerd om teleurstellingen te voorkomen.

Fietsverhuur prijzen per dag: 

Huurfiets 24 versn. € 12,50
E-bike (80-100 km) € 20,00
Kinderfiets €   5,00
Kinderzitje €   5,00
Ouder-kind tandem (reserveren) € 20,00

 


Kickbike verhuur prijs per dag:
 

Kickbike (handremmen, geen versn.) €  5,00

 

 

 

 

Huurfietsen_24_versnellingen
Huurfietsen 24 versn.
E-bikes
E-bikes
Moderne_Bosch_motor
Moderne Bosch motor op de E-bikes
Fietsverhuur_Pieterburen
Fietsverhuur Pieterburen
Kickbike
Kickbikes
Schwalbe Marathon banden
Schwalbe Marathon anti-lek banden