B&B Schier

v.a. 74,- Euro

B&B Borkum

v.a. 74,- Euro

Appartement Noordpolderzijl

v.a. 105,00 Euro

Appartement Winsum

v.a. 95,00 Euro

Vakantieverblijf Zoutkamp

115,00 Euro p.n. (min 2 nachten)

Vakantieverblijf Lauwersmeer

115,00 Euro p.n. (min. 2 nachten)

Fiets   € 10,- p.d.
E-bike € 20,- p.d.

Kickbike € 5,- p.d.

Groeps Accommodatie

Van 6 tot 30. Kijk hier verder.

Lees meer down

Ode aan het landschap

Ver kijken, schitterende luchten, betoverende sterrenhemel, het gevoel van even alleen op de wereld....zo fijn om het hoofd leeg te maken. Verder ook inspirerend voor tal van kunstenaars zoals Gronings ...
Lees meer down

Ver kijken, schitterende luchten, betoverende sterrenhemel, het gevoel van even alleen op de wereld....zo fijn om het hoofd leeg te maken. Verder ook inspirerend voor tal van kunstenaars zoals Gronings trots "De Ploeg"

Of zoals fraai beschreven is op de website Ode aan het Groninger landschap | Visit Wadden:

De Groningse waddenkust is geboetseerd uit water, klei, zand en veen. Een uniek gebied, op de grens van zoet en zilt. Aan je ene hand de Waddenzee. Aan de andere: karaktervolle middeleeuwse wierdedorpen met stoere kerkjes en wuivend gouden graanvelden. Dit is het landschap dat kunstenaarscollectief De Ploeg inspireerde. Een landschap waar al eeuwen mensen wonen, maar waar je ook alleen met de natuur kunt zijn. Tussen bijzondere Konikpaarden en miljoenen trekvogels. En soms – in juli – tussen andere muziek- en theaterliefhebbers, tijdens festival Hongerige Wolf.

In het voorjaar van 2022 telt In het spoor van De Ploeg 12 e-bikeroutes door Stad en Ommeland, zodat je in het spoor van de kunstenaars het Groningse landschap kunt ontdekken. Inmiddels zijn de eerste 6 trajecten klaar. Deze routes kunnen gefietst worden met een routeboekje, routekaart of met de RoutAbel-app. En er komt meer! Bekijk de website: 

Ontdek Groninger Kunstkring De Ploeg - In het spoor van de ploeg

'Eerappels'
Hooitijd
Hogeland
Rode bakstain